Az Impact Academy

Az Impact Academy célja a társadalmi hatás fókuszú stratégia tervezés, szervezeti működés, és a társadalmi hatásmérés elterjesztése Magyarországon és a közép-kelet európai régióban a civil szervezetek, társadalmi vállalkozások, vállalatok és adományosztó szervezetek körében.

A program e-learning tananyagokból, rövidebb-hosszabb work-shopokból, pro bono vállalati partnerekkel való együttműködésből és mentorálásból áll össze, amelynek különböző verzióiban 2018 óta Magyarországon és a régióban több tucat szervezet vett részt, pro bono partnerek, mentorok és adományosztó szervezetek közreműködésével.

A Tudástár az Impact Academy működése során eddig létrejött hazai esettanulmányokra, összegyűjtött nemzetközi szakmai anyagokra és más hasonló célú nemzetközi weboldalakra alapozva jött létre és folyamatosan bővül. Célja a kelet-közép európai régió társadalmi célú ökoszisztéma különböző szereplőinek segítése a hatásméréssel kapcsolatos kezdeti, illetve később gyakorlati lépések megtételében. További célja, hogy olyan tudásbázist alakítson ki, mely lehetőséget nyújt az ökoszisztéma szereplőinek szakmai összekapcsolására is.